UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Справжнє кохання
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Справжнє кохання

True Romance
3 284
0
+22
7.9
FullHD
Фільм «Справжнє кохання» був знятий за сценарієм Квентіна Тарантіно. Важливим, обов'язковим атрибутом картини є насичені сцени, криваві перестрілки, розбір з мафією і, головним чином, гострі діалоги, приправлені чорним гумором. У фільмі «Справжнє кохання» задіяна ціла плеяда відомих акторів, в тому числі і в ролях другого плану. Самотній, дивний хлопець Кларенс Уорлі працює в магазині коміксів, дивиться фільми про кунг-фу на свій день народження, обожнює Елвіса. У день народження в кінотеатрі він знайомиться з ефектною дівчиною на ім'я Алабама. Вони разом проводять ніч і розуміють - розлучитись вже не зможуть. Алабама визнає, що є дівчиною по виклику і працює в жорсткого сутенера. Закоханий хлопець вирішує розібратись з кривдником. В результаті з'являється два трупа і велика валіза з наркотиками. Парочка вірить у свою любов і в можливість почати життя із чистого листка. Для цього їм потрібно продати кокаїн. Вони находять покупця, але мафія висліджує їх, а поліцейські влаштовують засаду.

Режисер:
Тоні Скотт
Країна:
Рік:
Тривалість:
120 хвилин (02:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | НТН
кадри з фільму Справжнє коханнякадри з фільму Справжнє коханнякадри з фільму Справжнє коханнякадри з фільму Справжнє кохання
Справжнє кохання дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Справжнє кохання українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent