UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Саллі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Саллі

Sully
5 624
0
+1010
7.5
FullHD
Заснований на реальних подіях фільм розповість неймовірну історію, що сталася в житті відважного льотчика Чеслі Салленбергера.
15 січня 2009 року вся Америка стала свідком того, що згодом назвуть «Дивом на Гудзоні». Авіалайнер А320, що належить компанії «US Airways», вилетів з аеропорту Нью-Йорка у напрямку в Шарлотт (Північна Кароліна), але, не встигнувши набрати навіть тисячі метрів висоти, повітряне судно раптово стикається зі зграєю великих птахів, в результаті чого обидва двигуни виявляються пошкодженими і незабаром зупиняються. Чеслі «Саллі» Салленбергер, командир екіпажу із сорокарічним стажем, розуміючи, що розвернути літак і повернутися в аеропорт не є можливим, приймає ризиковане рішення здійснити аварійну посадку на холодні води річки Гудзон, яка протікає неподалік . Завдяки багаторічному досвіду і майстерності, Саллі вдається максимально акуратно, наскільки дозволяла ситуація, посадити авіалайнер на воду, в результаті чого всі його пасажири, а також члени екіпажу залишаються живі.
Але, не дивлячись на те, що нашому герою вдалося врятувати всіх людей, що знаходилися на борту, за фактом аварійного приземлення починається ретельне розслідування, яке загрожує бездоганній репутації і багаторічній кар'єрі досвідченого капітана.

Режисер:
Клінт Іствуд
Країна:
Рік:
Тривалість:
96 хвилин (01:36)
Звук:
професійний дубльований | студія Postmodern
кадри з фільму Саллікадри з фільму Саллікадри з фільму Саллікадри з фільму Саллі
Саллі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Саллі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent