UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Лара Крофт: Розкрадачка гробниць
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лара Крофт: Розкрадачка гробниць

Lara Croft: Tomb Raider
5 233
0
+57
5.8
FullHD
"Фільм Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" розповість вам історію про захоплюючі пригоди невблаганно граціозної і загадкової Лари Крофт, яка віртуозно володіє всіма стилями бою і видами зброї, від ножа до пари пістолетів. Намагаючись розгадати загадку зникнення батька і свого минулого, дівчина дізнається таємницю, яка в корені міняє все її життя. Відправляючись в подорож, що загрожує смертельними небезпеками і пастками, щоб знайти відповіді на всі, що цікавлять її питання, чарівна героїня повинна буде проявити всю свою кмітливість та ерудицію, фізичну силу і спритність, щоб розгадати таємничу загадку тисячоліття, покарати бандитів, що зазіхнули на скарби, вижити і головне, врятувати світ. Даний фільм знятий за мотивами серії популярних комп'ютерних ігор і удостоєний нагороди за найкращі бійки і найкращу жіночу роль, що ще раз доводить, що кіно повно епічних дій і прекрасної акторської гри, повної чарівності і дотепності, що не дасть глядачеві ні на хвилину занудьгувати і зачепить до самої глибини душі. Насолоджуйтеся справжнім видовищним пригодою й розгадати безліч головоломок разом з відважною, відчайдушною головною героїнею.

Режисер:
Саймон Вест
Рік:
Тривалість:
100 хвилин (01:40)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Лара Крофт: Розкрадачка гробницькадри з фільму Лара Крофт: Розкрадачка гробницькадри з фільму Лара Крофт: Розкрадачка гробницькадри з фільму Лара Крофт: Розкрадачка гробниць
Лара Крофт: Розкрадачка гробниць дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лара Крофт: Розкрадачка гробниць українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent