UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Перед заходом сонця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Перед заходом сонця

Before Sunset
3 081
0
02
8.1
FullHD
Несентиментальна мелодрама від незалежного режисера Річарда Лінклейтера, успішне продовження успішної стрічки «Перед світанком». У створенні сценарію брали участь виконавці головних ролей - Ітан Хоук ( «Гаттака», «Суспільство мертвих поетів») і Жюлі Дельпі ( «Три кольори: Червоний», «Швидка допомога»),розповіли про події зі свого особистого життя. «Перед заходом сонця» був тепло прийнятий публікою і увійшов в численні списки критиків: список кращих фільмів 21 століття, десятку кращих сиквелів, книгу рецензій «501 фільм, який ви повинні подивитися». За адаптований сценарій картина отримала номінацію на «Оскар», а також претендувала на «Золотого ведмедя» в Берліні. Подивитися реалістичну і щиру мелодраму «Перед заходом сонця» ви можете онлайн в нашому інтернет-кінотеатрі.
Джессі і Селін розлучилися дев'ять років тому, ледве встигнувши познайомитися. Доля не дала їм можливості зустрітися раніше, а тепер у кожного своє життя, свої обов'язки і плани на майбутнє. Але коротке знайомство в Відні назавжди зв'язало їх міцними нитками. Джессі написав про це книгу, що отримала грандіозний успіх. Він прилітає на презентацію бестселера в Париж, де живе Селін. Так, через десятиліття, вони вперше зустрічаються наяву. Шкода, що до літака Джессі залишилося тільки кілька вечірніх годин.

Режисер:
Річард Лінклейтер
Країна:
Рік:
Тривалість:
80 хвилин (01:20)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Перед заходом сонцякадри з фільму Перед заходом сонцякадри з фільму Перед заходом сонцякадри з фільму Перед заходом сонця
Перед заходом сонця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Перед заходом сонця українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent