UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Остін Паверс 3: Золотий орган
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Остін Паверс 3: Золотий орган

Austin Powers in Goldmember
1 484
0
+11
6.2
BDrip
Брітні Спірс в бюстгальтері-кулеметі? О так! Це самий божевільний, непередбачуваний і абсолютно небанальний супергерой - Остін Паверс - знову поспішає на допомогу людству! Подивитися онлайн фільм «Остін Паверс: Золотий орган» варто всім, хто хоче провести вечір сміючись. На цей раз фільм-пародія блисне не тільки талантом Майка Маєрса, виконуючого роль Остіна Паверса, а й присутністю в картині таких зірок як Том Круз, Стівен Спілберг, Оззі Осборн, Денні ДеВіто, Гвінет Пелтроу, Джон Траволта, Кевін Спейсі та Бейонсі. На думку каналу MTV роль Остіна Паверса - краща комедійна роль Майка Маєрса. У всіх дітей обов'язково є тато. І навіть у супершпигуна Остіна Паверса. Правда, який герой, такий і батько. Найджел Паверс теж відмінно вміє потрапляти в безглузді і небезпечні ситуації. І на цей раз йому буде потрібна допомога сина, щоб впоратися з цією проблемою. Ну а Остін Паверс зовсім і не проти: він і батьку допоможе, і світ від лиходіїв врятує, і з дівчатками розважитися встигне! А в нагороду дізнається страшну сімейну таємницю, про яку навіть не підозрював багато-багато років.

Режисер:
Джей Роуч
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Остін Паверс 3: Золотий органкадри з фільму Остін Паверс 3: Золотий органкадри з фільму Остін Паверс 3: Золотий органкадри з фільму Остін Паверс 3: Золотий орган
Остін Паверс 3: Золотий орган дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Остін Паверс 3: Золотий орган українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent