UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
5 789
0
+2424
6.0
FullHD
Дії фільму розгортаються через деякий час після захоплюючих подій, показаних в першій частині. Веселі черепашки-ніндзя продовжують боротися зі злочинцями, які розгорнули свою діяльність на темних вулицях величезного Нью-Йорка, і незабаром стають по-справжньому відомими, завоювавши своїми відважними діями симпатію з боку місцевого населення.
А тим часом їх старий ворог Шреддер, задумавши назавжди позбутися від настирливих черепах, виношує підступний план помсти. Він наймає божевільного генія-вченого Бакстера Стокмана і наказує йому створити потужний мутаген, який зможе перетворити його помічників Бібопа і Рокстеді в мутантів, в кілька разів збільшивши їх фізичні можливості.
Але, як то кажуть, біда не приходить одна, і незабаром в небі величезного мегаполісу відкривається просторовий портал, ведучий в Вимірювання Х, звідки прибуває могутній лиходій Кренг, який бажає захопити Землю. І тепер нашим героям належить рятувати не тільки Нью-Йорк, але і всю планету, тут-то їм як не можна до речі знадобиться допомога їх давньої подружки Ейпріл О'Ніл і її нового знайомого Кейсі Джонса таємничого месника в хокейній масці.

Режисер:
Dave Green
Рік:
Тривалість:
112 хвилин (01:52)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2кадри з фільму Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2кадри з фільму Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2кадри з фільму Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2
Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent