UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Старе загартування
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Старе загартування

Old School
12 330
0
+88
7.1
FullHD
Чергова комедія американського режисера Тодда Філліпса "Старе загартування" (Old School), в якій він не змінює своїй стилістиці, стартувала на великих екранах в 2003 році і зібрала 87 млн. доларів. Незважаючи на те, що головні герої відносяться до різнопланових акторів, ця трійця була підібрана ідеально. Крім головних героїв до акторського складу увійшли не останні актори Голлівуду, гра яких додає фільму легку комедійність. Назва фільму не поступається за оригінальністю іншим фільмам в цій жанровій приналежності. В цілому складається ностальгічний присмак, який нікому не дає нудьгувати, а зовсім навпаки, змушує сміятися. Забавним протягом усього фільму є спроби акторів повернути молодість, приклавши на них всі свої сили. Сюжет фільму про те, що відповідальні герої закінчили університет і розміняли четвертий десяток, не перестають вести себе як "перці". З огляду на, що їх в найближчому майбутньому чекають серйозні відносини, сім'я і робота, героям приходить в голову ідея створити приватне студентське співтовариство. Події, що відбуваються за участю сусіднього університету, складаються не кращим чином для героїв, і виглядають як покарання за свої дії.

Режисер:
Тодд Філліпс
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
88 хвилин (01:28)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Старе загартуваннякадри з фільму Старе загартуваннякадри з фільму Старе загартуваннякадри з фільму Старе загартування
Старе загартування дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Старе загартування українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent