UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Відьма із Блер 2: Книга тіней
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Відьма із Блер 2: Книга тіней

Book of Shadows: Blair Witch 2
1 909
0
+11
4.0
BDrip
Дії фільму розвиваються в 1999 році в штаті Меріленд. Події обертаються біля Джеффа Патерсона - підприємливого хлопчини, який має постійну репутацію поганого хлопчика. Розум юного героя незмінно зайнятий переказом, пов'язаним з відьмою з Блер. Одного разу Джефф придумує, як йому швидко заробити і організовує подорожі для туристів по «місцевості відьми» - тієї самої. Підприємець за допомогою інтернету шукає бажаючих взяти участь у його турі. Коли збирається команда, в яку входять чотири людини, вони вирушають в дорогу, що пролягає по страхітливому лісі в житло Растіна Парра, який убив сімох людей за наказом чаклунки. До складу групи входять: Стівен і його вагітна подружка Трістайна, вони вивчають оповіді про злочинниці в надії написати книгу, Еріка, яка бажає стати чарівницею і Кім - молоденька готесса, медіум.
Вони всі на нічліг розташовуються біля руїн страхітливого будинку Парра. По дорозі герої зустрічаються з групою таких же шукачів пригод. Розставивши по всьому периметру камери, щоб відобразити те, що відбувається, всі дружно засинають. Прокинувшись вранці, герої виявляють, що їх речі розкидані, відеокамери розбиті, а на тілах кожного зображені незрозумілі символи. І ніхто не в змозі пригадати, що ж відбувалося тут за час їх сну. Знайшовши плівки, приятелі спішно направляються в лікарню, оскільки у Трістайни в результаті того, що відбувалося вночі відкрилася кровотеча і стався викидень. Щоб прийти в себе і відпочити від того, що сталося всі направляються додому до Джефа. Тут-то і починає зі спогадів кожного мало-помалу випливати жахливі деталі проведеної в лісі ночі. Більш того, мандрівники дивляться плівки і відкривають для себе жахливу правду.

Режисер:
Йо Берлінгер
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Відьма із Блер 2: Книга тінейкадри з фільму Відьма із Блер 2: Книга тінейкадри з фільму Відьма із Блер 2: Книга тінейкадри з фільму Відьма із Блер 2: Книга тіней
Відьма із Блер 2: Книга тіней дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Відьма із Блер 2: Книга тіней українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent