UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Примарний вершник [Розширена версія]
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Примарний вершник [Розширена версія]

Ghost Rider
8 891
0
+913
5.2
FullHD
Черговий супергерой з пантеону Marvel знайшов своє екранне втілення в фантастичному бойовику «Примарний гонщик». Протагоніста переконливо зобразив всюдисущий Ніколас Кейдж, перевтілившись в крутого демонічного байкера. Це історія про знаменитого каскадера на ім'я Джонні Блейз, який умудрився укласти угоду з самим Мефістофелем. Заради порятунку життя свого батька, Джонні розписався кров'ю в пекельному контракті. Він продав свою душу, але він все-одно перехитрив його, коли батько, вилікувався від раку, загинув при виконанні одного з трюків. Але угоду не повернути назад бізнес є бізнес, і тепер Джонні зобов'язаний бути на службі в володаря пекла. Через кілька років на Землю приходить не слухняний син Мефістофеля по імені Блекхарт, який забажав захопити трон батька і владу над світом живих. Диявол закликає на допомогу Джонні, перетворивши його в небезпечну вогняну істоту з палаючим черепом. Про те, як далі розвивалися події, ви можете подивитися онлайн в нашому інтернет-кінотеатрі.

Режисер:
Марк Стівен Джонсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
114 хвилин (01:54)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Примарний вершник [Розширена версія]кадри з фільму Примарний вершник [Розширена версія]кадри з фільму Примарний вершник [Розширена версія]кадри з фільму Примарний вершник [Розширена версія]
Примарний вершник [Розширена версія] дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Примарний вершник [Розширена версія] українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent