UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Спліт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Спліт

Split
7 170
0
+1618
7.4
FullHD
У той час як асоціативні розлади психіки на даний момент до кінця не вивчені і все ще залишаються загадкою для сучасної медицини, медикам все ж вдалося виділити кілька груп настільки рідкісного і часом вельми небезпечного психічного відхилення. Однією з таких груп є асоціативне роздвоєння особистості, що є досить рідкісним захворюванням, в результаті якого свідомість виявляється розділеною на певну кількість цілком самостійних частин, що робить можливим існування в одному тілі відразу кількох різних особистостей.
Гостросюжетний фільм розповість неймовірну історію про Кевіна унікальну людину, в якому існує не менше двадцяти трьох особистостей. За переконанням доктора Карен Флетчера, висококваліфікованого фахівця в галузі психології, яка, незважаючи на багатий професійний досвід, вперше стикається з подібним феноменом, Кевін, як і інші люди, які страждають від цього розладу, здатний змінювати свою фізіологію в залежності від того, яка особистість наразі переважає в його свідомості.
Одного разу Кевін викрадає трьох дівчат-підлітків, які, прийшовши в себе, з жахом розуміють, що вони потрапили в полон до теперішнього безумця. В той момент наші героїні ще не здогадувалися, що попереду їх чекає справжній кошмар, адже у свідомості їх викрадача крім цілком нешкідливих персон ховається нещадний Звір.

Режисер:
М. Найт Шямалан
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
117 хвилин (01:57)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Спліткадри з фільму Спліткадри з фільму Спліткадри з фільму Спліт
Спліт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Спліт українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent