UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Пила 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пила 2

Saw II
3 308
0
+33
6.6
FullHD
"Пила 2" продовження відомого кривавого трилера, в якому розповідається про маніяка, що змушує своїх жертв проходити різні випробування, ціна перемоги в яких життя. У цьому фільмі Джон Крамер, він же Пила або Конструктор, змушує грати в свою "гру" відразу вісім чоловік, що мають певний зв'язок один з одним, які виявляються закритими в одному будинку і завдання яких за відведений кількість часу зібрати код для отримання протиотрути, щоб уникнути смерті від отруєння газом. Але, ближче до фіналу, ми розуміємо, що гравець, для якого уготовано головне випробування, підключиться до гри пізніше.
"Пила 2" вийшов на екрани через рік, після виходу першого фільму, а рішення про його створення було прийнято в перший же вікенд прокату і, майже відразу, автори приступили до роботи. Так як кінцівка фільму містила цікаву сюжетну розв'язку, то режисер, заради збереження таємниці, не видав більшості акторів останні кілька сторінок сценарію. Сам фільм був знятий всього за 25 днів на досить скромний бюджет в 4 мільйони, незважаючи на успіх першої частини і, після виходу на екрани, був зустрінутий критиками досить прохолодно. Але це не завадило створенню цілої серії фільмів про маніяка Конструктора.

Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Пила 2кадри з фільму Пила 2кадри з фільму Пила 2кадри з фільму Пила 2
Пила 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Пила 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent