UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Постріл в безодню
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Постріл в безодню

Shot Caller
4 717
0
+1113
7.3
FullHD
Фінансист Джейкоб домігся в житті всього, про що мріяв. У нього була віддана і красива дружина Кейт, улюблений син Джошуа, на якого Джейкоб покладав великі надії, а так само кращий друг Том, на якого він завжди міг покластися. Джейкоб був законослухняним громадянином, і не думав, що одного разу потрапить за ґрати, однак просте порушення правила дорожнього руху змінило його подальше життя.

Це була випадковість. Джейкоб зі своєю дружиною, Томом і його дружиною Дженніфер поверталися додому з ресторану, де непогано провели час. Вони з Томом розмовляли, і Джейкоб відволікся від дороги, проїхавши на червоне світло. Машина потрапила в аварію, Том загинув на місці, а Джейкоба звинуватили у вбивстві з необережності. Спочатку Джейкоб сподівався виграти суд, адже все сталося випадково, проте адвокат порадив визнати свою провину, і відсидіти у в'язниці трохи більше року. Інакше Джейкоба могли посадити на кілька років, тому він погодився. У перший же день Джейкоб став свідком насильства і приниження, через які доводилося пройти новоприбулим ув'язненим, і він зрозумів, що провести в цьому пеклі навіть кілька місяців буде непросто. Розмірковуючи над тим, як вижити у в'язниці, Джейкоб вирішив долучитися до банди, і після того, як він побив чорношкірого ув'язненого, його прийняли до своїх лав бандити з нацистського угруповання.

У цьому угрупованні діяли суворі правила, а керував нею рецидивіст Боттлз. Був і ще один, найголовніший лідер на прізвисько «Звір», але він сидів в одиночній камері, і Джейкоб його ніколи не бачив. Вступивши в банду, Джейкоб зобов'язаний був брати участь у всіх акціях, і одного разу йому довелося взяти участь в масовій бійці, під час якої він убив ув'язненого. В результаті, йому додали термін ув'язнення, і в цілому Джейкоб відсидів 17 років. Розуміючи, як важко його сім'ї, останні 7 років Джейкоб припинив будь-яке спілкування з дружиною і сином, сподіваючись, що вони забудуть його, і почнуть нове життя. Вийшовши на свободу, Джеймс і сам хотів забути про своє минуле, проте піти з банди він уже не міг. Тепер він був одним з лідерів на прізвисько Рахівник, і повинен був слідувати кодексу банди, інакше могли постраждати його близькі. Коли ж Джейкоб зрозумів, що його дружині і синові завжди буде загрожувати небезпека, він вирішив дістатися до Звіра, і, убивши його, очолити всю угруповання ...

Режисер:
Рік Роман Во
Країна:
Рік:
Тривалість:
121 хвилина (02:01)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Постріл в безоднюкадри з фільму Постріл в безоднюкадри з фільму Постріл в безоднюкадри з фільму Постріл в безодню
Постріл в безодню дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Постріл в безодню українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent