UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Інший світ 5: Кровна помста
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Інший світ 5: Кровна помста

Underworld: Blood Wars
3 943
0
+55
5.8
FullHD
Протягом сотень років клани вампірів і ліканів вели нещадну кровопролитну війну, перетворивши Землю на справжнє поле бою. Але, незважаючи на могутню холоднокровну велич одних і безстрашну нестримну лють інших, всі ці роки, проведені в нескінченних кривавих баталіях, так і не змогли виявити переможців.
І тепер, в сучасному світі, безстрашна Селін, що належить до майстерних воїнів-вампірів, які спеціалізуються на винищенні ліканів продовжує вести безкомпромісну боротьбу, що стала справою всього її життя після того, як вона втратила всіх, кого шалено любила. Намагаючись протистояти Ліканам, чия активність останнім часом значно збільшилася завдяки появі нового лідера на ім'я Маріус, який бажає знайти неймовірну могутність, щоб раз і назавжди знищити одвічних ворогів, а також борючись з бійцями вороже налаштованого клану собі подібних, Селіна заручається підтримкою Девіда і його батька Томаса, старійшини вампірів. З їх допомогою наша героїня вирішує покласти край нескінченній війні, абсолютно не зважаючи на жахливу ціну, яку їй доведеться заплатити.

Режисер:
Ганна Ферстера
Країна:
Рік:
Тривалість:
91 хвилина (01:31)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Інший світ 5: Кровна помстакадри з фільму Інший світ 5: Кровна помстакадри з фільму Інший світ 5: Кровна помстакадри з фільму Інший світ 5: Кровна помста
Інший світ 5: Кровна помста дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Інший світ 5: Кровна помста українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent