UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів

The Royal Tenenbaums
1 552
0
+22
7.6
FullHD
Фільм казкаря Веса Андерсона, номінований на премію «Оскар» в 2002 році за кращий сценарій, розповідає про возз'єднання чокнутої сім'ї Тененбаум після дорослішання всіх дітей і початку їх самостійного життя. А нібито останні місяці життя батька сімейства вплинули докорінно на початок цього повернення. З тих пір, як Тененбауми почали жити самостійно, пройшло вже чимало часу. Кожен зміг би досягти значних успіхів і облаштувати особистий простір в цьому житті. Фінансист, талановитий тенісист і популярний письменник-драматург - ось ті неабиякі успіхи, вже існуючі за плечима Чеса, Річі та Марго. Але батько сімейства Роял Тененбаум симулює смертельне захворювання, щоб повернутися до своєї дружини Етеліне. Причина на те у нього є - ревнощі, адже у Етеліни з'явився новий залицяльник, який вже пропонує їй руку і серце. Що ж вийде з подібного обману, в якому задіяні всі члени сім'ї? Відповідь ви дізнаєтеся, якщо вирішите дивитися онлайн «Родина Рояла Тененбаума» з Гвінет Пелтроу, Овеном Вілсоном, Беном Стіллером та Анжелікою Х'юстон.

Режисер:
Вес Андерсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
110 хвилин (01:50)
Звук:
багатоголосий закадровий | Омікрон
кадри з фільму Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумівкадри з фільму Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумівкадри з фільму Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумівкадри з фільму Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів
Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Родина Рояла Тененбаума / Родина Тененбаумів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent