UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » О, де ж ти, брате?
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

О, де ж ти, брате?

O Brother, Where Art Thou?
4 203
1
+88
7.8
FullHD
В основі фільму «О, де ж ти, брат?» (O, Brother, Where Art Thou?) Лежить історія, що сталася в 1937 році в період, коли була Велика Американська Депресія. Фільм об'єднує в собі жанр комедії, криміналу, пригоди. Головні герої фільму Еверетт, Піт і Делмар. Вони каторжники, які відбувають покарання, і проходять виправні роботи в Міссісіпі. У Еверетта термінова справа на свободі. Але проблема в тому, що він не може втекти з в'язниці, адже прикутий за допомогою ланцюга до двох ув'язненим Піта і Делмара. Не маючи іншого виходу, Еверетт розповідає сусідам по камері про те, що він скоїв пограбування, за яке потрапив до в'язниці, але, перед тим як його заарештували, він приховав видобуток, загальною сумою понад мільйон доларів. Еверетт дає обіцянку, що розділить цю суму на них трьох і співкамерники без розмов дають згоду йти з ним за грошима. Вони дуже скоро здійснюють втечу з в'язниці, оскільки місцем, де захований мільйон є хатина Еверетта, яку повинні затопити через п'ять днів через будівництво гідроелектростанції. Прикуті до одного ланцюга, приятелі йдуть назустріч пригодам і тільки Еверетт знає, що насправді їх чекає в кінці шляху.

Режисер:
Джоел Коен
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
двоголосий закадровий | ТВ+
кадри з фільму О, де ж ти, брате?кадри з фільму О, де ж ти, брате?кадри з фільму О, де ж ти, брате?кадри з фільму О, де ж ти, брате?
О, де ж ти, брате? дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм О, де ж ти, брате? українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Анатолій
    8 лютого 2020 23:27
    +2
    Чудовий фільм.