UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Повітряна в'язниця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повітряна в'язниця

Con Air
3 221
0
+77
6.8
FullHD
Захоплюючий пригодницький бойовик «Повітряна в'язниця» (Con Air) з неповторним і таємничим Ніколасом Кейджем в головній ролі. Похмурі і вражаючі декорації, ідеально підібрані актори на ролі основних персонажів, якісна гра, закручений сюжет, відповідне музичне супроводження все це не може не зацікавити глядача.
Кемерон По людина, що відсидів 8 років, за вбивство хулігана, що напав на його дружину. Звільнившись, колишній арештант виявляється на борту літака, який належить транспортній службі «Повітряна в'язниця». Вона займається перевезенням ув'язнених. І за законами жанру, саме в цей же час, на цьому ж самому борту планує втечу вельми неприємний, злісний і дуже небезпечний ув'язнений Сайрус Гриссом. Шанси Кемерона потрапити додому знижуються до нуля. Щоб цього не сталося він намагається взяти порятунок літака і людей в свої руки. Але і тут його чекають непередбачені сюрпризи і перешкоди.
«Повітряна в'язниця» першокласний бойовик, дійсно захоплює собою. Його варто подивитися не тільки любителям гостросюжетних фільмів і шанувальникам Кейджа, але і решті публіці. Цей фільм варто витраченого на перегляд часу.

Режисер:
Саймон Вест
Країна:
Рік:
Тривалість:
115 хвилин (01:55)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Повітряна в'язницякадри з фільму Повітряна в'язницякадри з фільму Повітряна в'язницякадри з фільму Повітряна в'язниця
Повітряна в'язниця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Повітряна в'язниця українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent