UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вартові Галактики 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вартові Галактики 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2
22 449
0
+5355
7.7
FullHD
Продовження запаморочливих і неймовірно веселих пригод Вартових Галактики в особі харизматичного шахрая Пітера Квілла, відомого в поки ще вузьких колах як Зоряний Принц, красуні Гамори, здорованя Дракса, задираки Ракети і перенародженого малюка Грута.
Через кілька місяців після подій першого фільму, наші герої все так же продовжують подорожувати по космосу і потрапляти у всілякі забавні і не дуже ситуації, випутуючись з них без видимого збитку для себе і, якщо пощастить, з будь-якою допомогою для оточуючих.
Дізнавшись, що він лише наполовину землянин, і тільки завдяки батькові, що наділив його унікальним генетичним кодом, зумів хоч трохи протримати в руці могутній древній артефакт, що знищує практично будь-яка жива істота лише за одного дотику, Пітер вирішує відшукати свого другого батька.
В ході подорожі наші герої несподівано стикаються з величною Аїшею Вищою жрицею соверенів, які є надзвичайно могутньою, генетично досконалою галактичною расою. Владна жриця вважає, що борг її народу очистити Всесвіт від всіляких пороків, діючи при цьому вельми радикальними способами ...

Режисер:
Джеймс Ґанн
Країна:
Рік:
Тривалість:
136 хвилин (02:16)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
В підбірках:
кадри з фільму Вартові Галактики 2кадри з фільму Вартові Галактики 2кадри з фільму Вартові Галактики 2кадри з фільму Вартові Галактики 2
Вартові Галактики 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вартові Галактики 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent