UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Хеллбой: Герой із пекла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Хеллбой: Герой із пекла

Hellboy
8 459
0
+1010
6.9
FullHD
Одна з найскладніших завдань кінематографа якісно перенести історію з коміксів на великий екран. Безстрашному Гільєрмо дель Торо, що зняв "Хеллбой: Герой з пекла" (Hellboy), це вдалося. Починається дія фільму в епоху Другої світової війни, коли нацисти, програючи битви одну за іншою, вирішують звернутися до темних сил. Під знаком суворої секретності, нацисти повертають до життя Демона з пекла, в надії на його допомогу в ході війни. Але в цей самий момент, їх знаходять союзники, яким вдається повернути повстале Зло проти нацистів. Хеппі енд? Це тільки початок, адже через портал потойбічного світу встигає потрапити до людей малюк з маленькими ріжками і червоною шкірою. Він виростає і тепер стоїть на сторожі порядку в місті, адже що заважає брамам, відкритим одного разу, випустити в світ людей щось ще більш зловісне? Приголомшливі, соковиті діалоги головного героя, який володіє неймовірною самоіронією, дуже нетривіальні персонажі, цікава любовна сюжетна лінія, кілька незвичайних сцен зі стріляниною все разом робить фільм захоплюючим, зворушливим і смішним одночасно. На рідкість, людяний фільм про героя в нелюдському образі.

Режисер:
Гільєрмо дель Торо
Країна:
Рік:
Тривалість:
122 хвилини (02:02)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий канал
кадри з фільму Хеллбой: Герой із пеклакадри з фільму Хеллбой: Герой із пеклакадри з фільму Хеллбой: Герой із пеклакадри з фільму Хеллбой: Герой із пекла
Хеллбой: Герой із пекла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Хеллбой: Герой із пекла українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent