UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ліга видатних джентельменів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ліга видатних джентельменів

The League of Extraordinary Gentlemen
6 158
0
+99
5.8
FullHD
Фантом-злочинець світового рівня вирішує посварити всі нації між собою і захопити панування над світом. Завдяки своєму планувін рветься до влади не один. У нього поплічники як вони себе називають - джентльмени. У кожного з них свої унікальні здібності і таланти. Зустрічаються герої з інших фільмів. Доріан Грей, який знайшов своє безсмертя в картині. Не видима людина, Міна вампір, капітан Немо, Сойєр секретний агент уряду, який здатний перевтілюватися і, звичайно, Скіннер. Команда звісно не слабка. Але чи впорається наш герой, на ньому відповідальність за весь світ. Фантом має неабияку хитрість і якщо він прибере до рук весь світ, то настане хаос. Посваряться нації, почнеться війна, яка понесе вбивства і кровожерливість. Алан просто авантюрист, якого прославив стаж в цій справі. Він дуже сміливий і вирішив кинути виклик підступним планам джентльменів. При цьому ризикуючи власним життям. Один проти цілої команди. На щастя у нього будуть сподвижники. Хто переможе в боротьбі добра зі злом, можна дізнатися, подивившись цей фільм, який удостоєний найвідоміших нагород.

Режисер:
Стівен Норрінгтон
Рік:
Тривалість:
110 хвилин (01:50)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
В підбірках:
кадри з фільму Ліга видатних джентельменівкадри з фільму Ліга видатних джентельменівкадри з фільму Ліга видатних джентельменівкадри з фільму Ліга видатних джентельменів
Ліга видатних джентельменів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ліга видатних джентельменів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent