UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Американський пиріг 8: Знову разом
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Американський пиріг 8: Знову разом

American Reunion
8 176
0
+33
6.7
FullHD
Фільм-феномен молодіжної культури «Американський пиріг» продовжує сіяти розпусту і самодурство в заключній частині франшизи 2012 року. Помітно подорослішавші, але мало порозумнішалі герої на чолі з Джейсоном Біггзом закочують нову брудну вечірку для «старичків», над якою вже посміялися мільйони глядачів різних країн. Минуло тринадцять років після шкільного випуску 1999 року - як не відзначити таку дату в колі випробуваних часом (і ще багато чим) друзів? Вже не чисті, але все ще не наситилися - Джим, Кевін, Кріс, Пол і Стів пішли по дорослому житті різними доріжками. Хтось із них одружився і навіть обзавівся дитиною, хтось став телезіркою, а хтось - офісним підлабузником. На один короткий вечір вони вирішують повернутися в бурхливу молодість, віддаючись у владу алкоголю і доступним дівчаткам. Нова зустріч готує їм нові сюрпризи, але підтверджує добру знайому істину: світом править любов, дружба і Його Величність Секс. Всіх шанувальників франшизи запрошуємо приєднатися до останньої гулянки улюблених героїв і пропонуємо подивитися «Американський пиріг: Знову разом» онлайн.

Режисер:
Джон Харвитц
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
професійний дубльований | студія Le Doyen
кадри з фільму Американський пиріг 8: Знову разомкадри з фільму Американський пиріг 8: Знову разомкадри з фільму Американський пиріг 8: Знову разомкадри з фільму Американський пиріг 8: Знову разом
Американський пиріг 8: Знову разом дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Американський пиріг 8: Знову разом українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent