UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Американський пиріг
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Американський пиріг

American Pie
13 470
0
+610
7.0
FullHD
Культова американська комедія, жарти з якої стали повсякденними серед молоді. Випускники школи - Пол Фінч, Джим Левенстайн, Кріс «Оз» Острайкері, Кевін Маєрс - дають урочисту клятву завжди і всюди допомагати один одному. А в підтримці один одного вони зараз мають велику потребу, тому що дуже хочуть стати дорослими чоловіками. А дорослі чоловіки в розумінні хлопців - це ті, хто багато займається сексом. Але зараз завдання лежить навіть не глобальне. Весь фокус у тому, що четверо хлопців - ще незаймані, і їм до випускного потрібно хоча б позбутися невинності. Що толку, що вони сповнені рішучості і вогню: дівчата попадаються якісь не такі, а досвіду - нуль. І все ж випускний вечір вирішить всі проблеми друзів. Правда, з різними кінцевими результатами. Хтось знайде свою першу справжню любов, хтось пристраститься до зрілих жінок, хтось відчує себе просто використаним. Але це вже дрібниці ... Всім, хто не проти посміятися від душі біля екрану, рекомендуємо дивитися онлайн «Американський пиріг».

Режисер:
Пол Вайц
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий канал
кадри з фільму Американський пирігкадри з фільму Американський пирігкадри з фільму Американський пирігкадри з фільму Американський пиріг
Американський пиріг дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Американський пиріг українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent