UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Пінгвіни Мадагаскару
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пінгвіни Мадагаскару

Penguins of Madagascar
57 516
2
+189201
6.7
FullHD
«Пінгвіни Мадагаскару» - це найбільш очікуваний мультиплікаційний фільм 2014 року. На нього чекали не тільки діти, а й дорослі. Ще б пак, адже команда з чотирьох пінгвінів полюбилася глядачам ще з першого мультфільму про Мадагаскар. Тепер про цих сміливих і відважних пінгвінів зняли окремий фільм, в якому їм належить боротися зі злом. У новому мультфільмі НЕ буде всім відомих лева, зебри, жирафа і бегемота. Пінгвіни рятуватимуть світ від доктора Октавіуса Брайна, який спить і бачить, як він підпорядкує собі всіх живих істот.
Пінгвіни мають намір боротися з лиходієм і в цьому їм допоможе організація під кодовою назвою «Північний вітер». У цю секретну організацію входять тварини, які рятують тих, хто потребує їхньої допомоги. Тільки об'єднавши свої сили, вони можуть перемогти підступного Октавіуса. Але не все так просто. Пінгвінам належить заслужити довіру і встановити дружні відносини з усіма членами організації. Для цього їм доведеться неабияк потрудитися, але для миру на планеті відважні пінгвіни готові на все. Пригодницький мультфільм з пінгвінами в головних ролях сподобається всім без винятку, а заряд позитивної енергії забезпечений кожному глядачеві.

Режисер:
Ерік Дарнелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
Postmodern | Професійний дубльований
кадри з фільму Пінгвіни Мадагаскарукадри з фільму Пінгвіни Мадагаскарукадри з фільму Пінгвіни Мадагаскарукадри з фільму Пінгвіни Мадагаскару
Пінгвіни Мадагаскару дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Пінгвіни Мадагаскару українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. С
    27 травня 2022 13:34
    +17
    Відео працює
  2. Tete
    Tete
    30 вересня 2021 01:24
    -2
    Не працює відео