UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Залишся зі мною
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Залишся зі мною

Stand by Me
1 991
0
+33
8.1
FullHD
Після прочитання статті в газеті про смерть свого старого друга, письменник Горді Леченс згадує одну подорож зі свого дитинства. Літо 1959, Каслрок, штат Орегон. Горді був спокійним начитаним хлопчиком, з тягою писати і постійно розповідати якісь історії. Знехтуваний своїм батьком після смерті його старшого брата - зірки футбольної команди, який приділяв Горді більше уваги, ніж батьки, хлопчик був зовсім самотнім. Горді проводив час зі своїми друзями. Чотири 12-річних хлопчика - Горді, Кріс, Тедді і Верн - вірні друзі. Але кілька днів тому зник місцевий хлопчик, коли пішов в ліс за ягодами і так і не повернувся. Четверо друзів вирішують відправитися на його пошуки. Після того, як вони вже обстежили кілька місць, вони йдуть на місцеву залізничну лінію. А раптом він там? Вони думають про те, що можуть врятувати хлопчика і одночасно стати місцевими героями. На шляху пошуків їм доведеться багато чого довідатися про самих себе, про сенс дружби і про необхідність відстоювати те, що вважаєш правильним. В ході своїх спогадів Горді розповідає через що довелося пройти друзям, що трапилося зі зниклим хлопчиком. А в довершення глядач дізнається, що сталося з кожним з них у дорослому житті.

Режисер:
Роб Райнер
Країна:
Рік:
Тривалість:
89 хвилин (01:29)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Залишся зі мноюкадри з фільму Залишся зі мноюкадри з фільму Залишся зі мноюкадри з фільму Залишся зі мною
Залишся зі мною дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Залишся зі мною українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent