UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Залягти на дно в Брюге
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Залягти на дно в Брюге

In Bruges
7 635
0
+1212
7.9
FullHD
Колін Фаррелл і Брендан Глісон в дебютному фільмі культового сучасного драматурга Мартіна Макдонаха, що приніс йому світову славу і схвальні порівняння з Квентіном Тарантіно. Кримінальна комедія «Залягти на дно в Брюгге», яку ми рекомендуємо подивитися онлайн в нашому інтернет-кінотеатрі, була удостоєна номінації на «Оскар» і «Золотого глобуса» за кращу чоловічу роль. Рей, молодий та талановитий кілер, примудряється провалити перше ж своє завдання, випадково вбиваючи ні в чому не винну дитину. Грізний бос вирішує, що Рею разом з його напарником Кеном краще перечекати галас де-небудь в тихому місці. Вибір падає на нічим не примітне бельгійське місто Брюгге. Кен тут же знайомиться з однією з місцевих красунь і весело проводить вечори, а Рей оглядає визначні пам'ятки і мучиться докорами сумління. Так проходять їх сірі будні. Але тиха відпустка закінчується, коли друзі знайомляться з Хлоєю - красунею, злодійкою і наркоторговицею.

Режисер:
Мартін Макдонах
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Залягти на дно в Брюгекадри з фільму Залягти на дно в Брюгекадри з фільму Залягти на дно в Брюгекадри з фільму Залягти на дно в Брюге
Залягти на дно в Брюге дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Залягти на дно в Брюге українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent