UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Kingsman: Таємна служба
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Kingsman: Таємна служба

Kingsman: The Secret Service
36 768
0
+5561
7.7
FullHD
У 1997 році секретний агент Гаррі Харт ледь не загинув на виконанні завдання на Близькому Сході, але, ціною власного життя врятував напарник. Чоловік відвідує сім'ю померлого товариша по службі, де виявляє невтішній вдові і маленькому Еггсі подяку і дає номер телефону, який допоможе в разі крайньої необхідності. Коли хлопчик виріс, він володів високим інтелектом і хорошою кмітливістю, але, через бідність став хуліганом, що не турбувався про своє майбутнє. Він викрав автомобіль у ватажка місцевого бандитського угруповання, за що йому погрожував тюремний термін на півтора року. У цей момент хлопець вирішив скористатися послугою Харта, що витягнув його з халепи.
Напередодні від рук шалено багатого лиходія Річмонда Валентайна помер оперативник спецпідрозділу «Кінгсмен», що змусило шукати гідну заміну. В якості головного претендента був обраний юний Еггсі, що був змушений пройти непрості випробування на фізичну і емоційну витримку. Юнак легко обходить всіх конкурентів, ставши новим агентом. Разом з наставником він мав зупинити підступний план мільярдера, що намірився за допомогою популярного мобільного пристрою зменшити населення планети.

Режисер:
Меттью Вон
Рік:
Тривалість:
129 хвилин (02:09)
Звук:
Postmodern | Професійний дубльований
кадри з фільму Kingsman: Таємна службакадри з фільму Kingsman: Таємна службакадри з фільму Kingsman: Таємна службакадри з фільму Kingsman: Таємна служба
Kingsman: Таємна служба дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Kingsman: Таємна служба українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent