UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
10 110
0
+1414
6.6
FullHD
Заключна частина драматичної історії про хоробру юну бунтарку Катніс, яка кинула виклик системі. Пройшовши безліч смертельно небезпечних випробувань, переживши нестерпний біль непоправних втрат, мужня Катніс не упала духом, а її бажання покласти край диктаторським порядкам Капітолію на чолі з президентом Сноу, все більш одержимим бажанням знищити дівчину і розчавити повстання, зробилося лише сильніше. Ставши обличчям і духом революції, їй вдалося вселити віру в серця стражденних людей, змушуючи їх взяти зброю, щоб боротися проти жорстокого режиму. І тепер, коли сили повстанців контролюють більшу частину території Панем, наша героїня розуміє, що настав час фінальної битви за свободу і світле майбутнє громадян. Разом з групою своїх близьких друзів вона відправляється на штурм Капітолію з єдиною метою будь-що-будь вбити жорстокого тирана Сноу, чітко розуміючи, що для цього їм доведеться заплатити надто високу ціну. Зухвало ступивши на заборонену для простих смертних територію Капітолію, наші друзі навіть не підозрювали, що тим самим вони стали мимовільними учасниками чергової смертельної гри, заздалегідь спланованою підступним диктатором.

Режисер:
Френсіс Лоуренс
Країна:
Рік:
Тривалість:
137 хвилин (02:17)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2кадри з фільму Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2кадри з фільму Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2кадри з фільму Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2
Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent