UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Шрек Третій
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шрек Третій

Shrek the Third
78 845
2
+126180
6.1
FullHD
Історія пам'ятає незліченну кількість прикладів, коли за королівський трон велися запеклі війни, а пов'язані кров'ю і спільними спогадами спадкоємці благополучно труїли і різали один одного, намагаючись позбутися від конкуренції. Але насправді не всі хочуть стати правителями. Коли батько принцеси Фіони, Гарольд, трагічно помер, корона повинна була перейти до її чоловіка скромного і тихого огра на ім'я Шрек. Ось тільки здоровань не тільки ніколи не мріяв про владу, більш того він категорично не бажав управляти Далекою-Далекою країною, а тому збирався самостійно вибрати більш гідного кандидата.
Заручившись підтримкою своїх надійних друзів, безперестанку балакаючим Ослом і привабливим Котом в чоботях, герой вирушив у далеку подорож. Він має намір відшукати ідеального Короля для держави, де планував прожити довгі роки в спокої і здоров'ї. Необхідна кандидатура незабаром була знайдена в особі лорда Артура, проте за час відсутності товаришів в королівство прийшла біда. Старий ворог велетня, злісний принц Чармінг, вирішив скористатися його від'їздом і реалізувати свої підступні задуми. Схоже, якщо Шреку не вдасться повернутися в найкоротші терміни, його вірних підданих очікує справжній переворот!

Режисер:
Кріс Міллер
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
професійний дубльований
В підбірках:
кадри з фільму Шрек Третійкадри з фільму Шрек Третійкадри з фільму Шрек Третійкадри з фільму Шрек Третій
Шрек Третій дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Шрек Третій українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Віра Чухній
    Віра Чухній
    19 листопада 2023 18:04
    +1
    Мені сподобався цей мультфільм!!! Особливо там де віслюк із котом у чоботях помінялися тілами,це було непередбачено і смішно😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😹😹😹😹😹😹😹😹🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆!!! І доречі я щороку дивлюся усі серії Шрека😎😎😎😎😎😎😎!!!
  2. BoneFort
    2 грудня 2022 00:33
    +8
    Дуже добрий мультфильм. Найглубокіша задумка серед всіх мультфільмів (не зважающі на наступні (я їх ще не бачів)), але сам мультфільм непоганий, але найгірший серед них на мій погляд. Маю надію, що наступн(а/і) частини будуть краще, але саме цей мультфільм все одно непоганий.


    Доречі на мій погляд, саме ця озвучка найкраща, звісно інші я судив по першому погляду, але все ж у персонажів саме ті голоса, які повинні бути, якщо подивитись на них.