UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Легенда Г'ю Гласса
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Легенда Г'ю Гласса

The Revenant
9 362
1
+1616
8.0
FullHD
Дії фільму відбуваються на початку XIX століття. Група мисливців веде суворе життя в зоні нових земель Дикого Заходу: полюючи на хутрових звірів, вони щодня наражаються на небезпеку з боку корінних індіанських племен, які стали на стежку війни після того, як білі люди вторглися на їх територію. Але не тільки індіанці становлять небезпеку серед дрімучих лісів і нещадних боліт. Досвідчений слідопит Х'ю Гласс під час однієї з розвідувальних вилазок стикається один на один з лютим грізлі і, отримавши в сутичці важкі каліцтва, виявляється при смерті. Замість того, щоб виходити пораненого товариша по зброї, його компаньйон Джон Фіцжеральд, вважаючи Гласса в нинішній ситуації не більше ніж тягарем, вирішує кинути нещасного помирати серед лісів. Тягнучи пораненого до заздалегідь підготовленої ямb, Фіцжеральд вбиває його сина, який намагався заступитися за батька, після чого, забравши особисті речі і рушницю потерпілого, залишає бідолаху повільно вмирати, злегка прикидавши землею. Неймовірна сила волі разом з лютою божевільною спрагою помсти, пронизала розум головного героя, додала сил в останній момент тілу яке відмовилось помирати і витягла його з того світу. І тепер жорстока дика природа, лютий мороз і місцеві аборигени стикаються з непереборною силою волі «самотнього вовка», спраглого кривавої відплати.

Режисер:
Алехандро Гонсалес Іньярріту
Рік:
Тривалість:
156 хвилин (02:36)
Звук:
Postmodern | Професійний дубльований
кадри з фільму Легенда Г'ю Глассакадри з фільму Легенда Г'ю Глассакадри з фільму Легенда Г'ю Глассакадри з фільму Легенда Г'ю Гласса
Легенда Г'ю Гласса дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Легенда Г'ю Гласса українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Виктор
    Виктор
    12 травня 2023 22:07
    0
    Всем советую посмотреть ,фильм смотрится на одном дихании 9 из 10