UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » 10 найбільших монстрів усіх часів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

10 найбільших монстрів усіх часів

Top 10 Biggest Beasts Ever
1 842
0
+33
7.2
FullHD
Британський документальний фільм про доісторичних гігантів, які колись населяли нашу планету, від режисера Олівера Твінча. У головних ролях Джонатан Блох, Гаррет Дайк.
У стародавні часи нашу планету населяли надзвичайні створіння, які своїми розмірами досі вражають уяву вчених всієї землі. Знахідки останків подібних істот вважаються величезною удачею, адже по кістках можна відтворити весь макет доісторичного гіганта і в черговий раз порадіти, що їх час безслідно пройшов. На суші і в морі, в небі і під землею - доісторичні ящірки жили всюди, де були умови, що задовольняють їх вимоги до комфортного існування. Перед вами найбільші мегамонстри з представників кожного виду. Нудьгувати глядачам точно не доведеться, адже якщо уявити себе поряд з подібним творінням природи - хочеться в черговий раз сказати спасибі катаклізмам, які знищили їх, не залишивши жодного шансу для виживання. Вчені демонструють кожну деталь їх складних організмів, починаючи від будови скелета, потім поступово одягаючи модель в м'язи і сухожилля, і, нарешті, натягують на макет шкіру і спеціальні пристосування, на зразок крил, рогів і шипів. А потім пропонують прогулятися по віртуальному світу періоду динозаврів і приміряти на себе можливість існування в подібному тілі. Цікаво, що у цих ящерів практично не було природних ворогів, адже завдяки своїм розмірам вони з легкістю могли протистояти будь-якій живій істоті, котра спробувала напасти або якось образити цих гігантів.

Режисер:
Пол Вільямс
Рік:
Тривалість:
00:44
Звук:
багатоголосий закадровий | Nationa Geographic
кадри з фільму 10 найбільших монстрів усіх часівкадри з фільму 10 найбільших монстрів усіх часівкадри з фільму 10 найбільших монстрів усіх часівкадри з фільму 10 найбільших монстрів усіх часів
10 найбільших монстрів усіх часів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм 10 найбільших монстрів усіх часів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent