UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав

The Spy Who Loved Me
2 200
0
+33
7.1
FullHD
Пригодницький фільм "Шпигун, який мене любив" (The Spy Who Loved Me) режисера Льюїса Гілберта, володаря премії Майкла Бекона, 10-м епізодом про легендарного 007. Його втретє зіграв Роджер Мур. Пісня «Nobody Does It Better» стала світовим хітом. Британське командування з незрозумілих причин втратило одну з атомних підводних човнів. Агент 007, який перебував в Австрії на завданні, отримав наказ повернутися. Вийшовши з гірського шале, він нарвався на засідку, але пішов від неї, застреливши одного з переслідувачів. Бонд прибув на командний пункт ВМС. З Єгипту був отриманий графік точного маршруту «Стінгера». Вони запідозрили російських в повному контролі над Західним флотом з супутника. Джеймс терміново вилетів до Каїра. Аналогічна ситуація виникла в Москві: безслідно зникла субмарина «Потьомкін». З відпустки відкликали Потрійного Х. Це був один з кращих кадрів КДБ майор Ганна Алмазова. Їй повідомили про загибель в Альпах коханого Сергія Борзова. Щоб прояснити історію з човном, дівчину послали в Каїр. Мільйонер Штромберг щедро нагородив двох вчених за створення системи спостереження атомних човнів, успішно спрацювала два рази. За витік інформації він жорстоко розправився з коханкою.

Режисер:
Льюїс Гілберт
Рік:
Тривалість:
125 хвилин (02:05)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав кадри з фільму Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав кадри з фільму Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав кадри з фільму Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав
Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав  дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent