UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Джеймс Бонд: Кульова блискавка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Джеймс Бонд: Кульова блискавка

Thunderball
2 539
0
+11
7.0
FullHD
Фільм "Кульова блискавка" (Thunderball) черговою екранізацією роману Яна Флеммінга про британського спеціального агента Джеймса Бонда, роль якого знову, вже в четвертий раз, зіграв неповторний Шон Коннері. На цей раз велика терористична організація СПЕКТР проводить операцію під кодовою назвою "Кульова блискавка", в ході якої захоплює дві ядерні бомби з військового винищувача НАТО. А коли така сила потрапляє в руки таких поганих і могутніх людей нічого хорошого статися не може. І дійсно, через кілька годин терористи організації СПЕКТР висувають уряду ультиматум: або уряд надасть терористам діаманти загальною сумою на сто мільйонів фунтів стерлінгів протягом семи днів, або терористи підірвуть велике місто в Англії або Сполучених Штатах Америки. У ймовірне місце розташування бомб на Багамських островах і відправляється Джеймс Бонд, щоб знову блискуче спокушати дівчат, вечеряти в шикарних ресторанах, пити дороге вино, жити в шикарному готелі і, звичайно ж, не забути бездоганно виконати свою місію, розвінчавши плани терористів, що піддають небезпеці цивільне населення країни.

Режисер:
Теренс Янг
Рік:
Тривалість:
130 хвилин (02:10)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Джеймс Бонд: Кульова блискавкакадри з фільму Джеймс Бонд: Кульова блискавкакадри з фільму Джеймс Бонд: Кульова блискавкакадри з фільму Джеймс Бонд: Кульова блискавка
Джеймс Бонд: Кульова блискавка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Джеймс Бонд: Кульова блискавка українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent