UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Лоґан: Росомаха
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лоґан: Росомаха

Logan
3 982
0
+1313
8.1
FullHD
Дії розгортаються в майбутньому, коли мутантів на Землі практично не залишилося. Людей Ікс більше немає, а старина Логан доживає свій вік, піклуючись разом з Калібаном, здатним відчувати інших мутантів, про Чарльза Ксав'єра, який страждає від прогресуючої хвороби Альцгеймера, що невблаганно стирає з пам'яті старого настільки дорогі йому спогади. Та й сам Росомаха вже не той, що був раніше: час невблаганно бере своє, і з віком його здатності стали слабшати. Його кігті все також гострі, ось тільки регенерація помітно ослабла і вже не здатна відновлювати шкіру, залишаючи на місці ран потворні шрами. Його больовий поріг ослаб, і до душеіних мук що не дають спокою , без кінця терзаючи нашого героя, додалася біль, що змушує Логана все частіше прикладатися до спиртного, здатному хоча б на час позбавити його від страждань.
Одного разу Логан дізнається про маленьку дівчинку, яка має здібності, дуже схожими на його власні. Маленьку намагається відшукати могутня корпорація, яка не зупиниться ні перед чим, щоб досягти своєї мети. Намагаючись захистити дитину, наш герой опиняється в ситуації, де йому нічого не залишається, як випустити на волю, здавалося б, давно заснувшого звіра.

Режисер:
Джеймс Менголд
Країна:
Рік:
Тривалість:
137 хвилин (02:17)
Звук:
Postmodern | Професійний дубльований
кадри з фільму Лоґан: Росомахакадри з фільму Лоґан: Росомахакадри з фільму Лоґан: Росомахакадри з фільму Лоґан: Росомаха
Лоґан: Росомаха дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лоґан: Росомаха українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent