UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Люди Ікс 5: Перший клас
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Люди Ікс 5: Перший клас

X-Men: First Class
4 111
0
+55
7.7
FullHD
Сюжет фільму починається з часів холодної війни і дружби двох чоловіків володіють незвичайними здібностями. Вони мають незвичайне минуле. У одного вбили батьків, в спеціальному таборі за часів великого Голокосту, після чого він вирішив помститися за заподіяне йому горе. Другий працював в області вивчення людей, які мають генетичні відхилення, які проявляються у вигляді незвичайних здібностей. Вони відносяться до різних верств суспільства і з різним достатком.
Чоловіки збирають одну велику і сильну команду людей з мутаціями, щоб поліпшити їх поганий стан в суспільстві, показати що вони прекрасні люди, а не такі якими їх виставляє уряд. По закінченню часу, між друзями відбувається великий розкол. Вони починають ворогувати, згадавши юнацькі образи. Це дає початок неймовірної війни між двома угрупованнями, які очолюють колишні друзі. Розв'язку в цьому протистоянні надздібностей , можна дізнатися подивившись цей захоплюючий фільм.

Режисер:
Меттью Вон
Рік:
Тривалість:
132 хвилини (02:12)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Люди Ікс 5: Перший класкадри з фільму Люди Ікс 5: Перший класкадри з фільму Люди Ікс 5: Перший класкадри з фільму Люди Ікс 5: Перший клас
Люди Ікс 5: Перший клас дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Люди Ікс 5: Перший клас українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent