UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Люди-Х: Початок. Росомаха
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Люди-Х: Початок. Росомаха

X-Men Origins: Wolverine
8 168
0
+1418
6.6
FullHD
Історія Джеймса Хоулетта, починається з віддаленого куточка Північно-Західної частини Канади, коли він був маленьким хлопчиком, він виявляє у себе надздібності. Його сила полягала в невразливості, а з рук, в області кісточок пальців, у нього висовувалися гострі і довгі, що нагадують вилку, кістки. Якось в пориві гніву не контролюючи ситуацію, він вбиває батька. Переляканий молодик, кидається в біг з зведеним братом Віктором Крідом,який теж володіє надздібностями.
Уже будучи дорослими, брати проходять через безліч перешкод, воєн, які відбувалися в 19 - 20 століттях. Одного разу, під час операції у В'єтнамі, яка закінчується смертю офіцера, з вини братів, хлопців засуджують до смертної кари, через розстріл. Після виконання вироку, братці залишаються живі, завдяки їх здатності моментально регенерувати. Було вирішено заховати їх за ґрати. Пройшли роки, і до Джеймі в тюрму навідується полковник Вільям Страйкер, з пропозицією вступити до його лав команди людей з надздібностями. Братам, яким вже нічого втрачати, погоджуються. У нових рядах команди мутантів, їх місія полягала в пошуках і зборі шматків метеорита, але щоб їх добути доводилося вдаватися до вельми жорстоких заходів, насильства. Хоулетту все це дуже не подобається і він виходить з гри, але його братик продовжує сіяти смерть і насильство.
Через шість років, полковник Вільям Страйкер знаходить Росомаху, і звертається до нього за допомогою, зупинити свого родича, бо Віктор зовсім з'їхав з котушок і знищує всіх хто знаходився в складі Людей-Ікс. Джеймс категорично відмовляється, тому що не хоче більше нікому заподіювати біль, і не хоче пов'язувати назад себе з минулим. Минуло пару днів, кохану Росомахи, Кайлу вбивають. Він, тепер має намір помститися за загибель коханої.

Режисер:
Гевін Худ
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Люди-Х: Початок. Росомахакадри з фільму Люди-Х: Початок. Росомахакадри з фільму Люди-Х: Початок. Росомахакадри з фільму Люди-Х: Початок. Росомаха
Люди-Х: Початок. Росомаха дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Люди-Х: Початок. Росомаха українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent