UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Парк Юрського періоду 2. Загублений світ
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Парк Юрського періоду 2. Загублений світ

The Lost World: Jurassic Park
6 759
0
+1418
6.5
FullHD
Один американський вчений мріяв відродити вимерлих динозаврів і у нього це відмінно вийшло. З маленької крапельки крові перед ним постали колишні мешканці планети. Щось пішло не за планом, і хижаки вибралися на волю. Голодні і люті чудовиська полювали за людьми, бажаючи покуштувати шматочок свіжого м'яса. Добре, що вони перебували на далекому безлюдному острові, і катастрофу вдалося сяк-так запобігти. Кілька дослідників перебували там під час нещасного випадку, і з тих страшних пір пройшло вже чотири роки. Тепер їм знову доведеться повернутися туди, хоча вони розраховували забути страшні події як жахливий сон.
Виявляється, знайшовся сміливець, який захотів незаконно відтворити парк динозаврів і заробити на цьому величезні статки. Він не сумнівався, що знайдуться люди, які хочуть полоскотати нерви і отримати незабутні відчуття. Власник незвичайного зоопарку наляканий планами лиходія, він ще не може пробачити свою жахливу помилку, і має намір перешкодити злочинцеві здійснити задум. Джон Хеммонд разом з Яном Малкольмом їдуть на залишений острів, де розгулюють величезні й небезпечні тварини. Цього разу буде складніше, адже крім монстрів там знаходяться найманці, які не бажають просто так здаватися і відмовлятися від великих грошей.

Режисер:
Стівен Спілберґ
Країна:
Рік:
Тривалість:
129 хвилин (02:09)
Звук:
двоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Парк Юрського періоду 2. Загублений світ кадри з фільму Парк Юрського періоду 2. Загублений світ кадри з фільму Парк Юрського періоду 2. Загублений світ кадри з фільму Парк Юрського періоду 2. Загублений світ
Парк Юрського періоду 2. Загублений світ  дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Парк Юрського періоду 2. Загублений світ українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent