UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Парк Юрського періоду 3
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Парк Юрського періоду 3

Jurassic Park III
12 876
0
+2830
5.9
FullHD
Одного разу талановитий вчений зумів відродити динозаврів всього з маленької краплі крові, що збереглася з тих далеких часів. Хижаки знову з'явилися на світло, тільки наслідки виявилися жахливими. Вони вибралися з клітин, завдяки системному збою і тепер вільно розгулюють по незаселеному острові. Вже не в перший раз доводиться Алану Гранту повертатися на те страшне місце, звідки він весь час намагається бігти. Кожен раз палеонтолог знаходиться на межі смерті, але, обставини знову змусили відвідати Парк Юрського періоду.
Нублар зустрічає нового гостя, разом з господарем. Один багатий бізнесмен хоче влаштувати собі екскурсію і побачити на власні очі справжніх динозаврів. Ось вони пролітають над найнебезпечнішим островом, літак несподівано втрачає управління і падає. Герой опиняється в епіцентрі свого нічного кошмару і змушений знову тікати від злих чудовиськ. Гранту потрібно вижити за всяку ціну, та ще врятувати товариша. На цей раз справи йдуть ще складніше, велоцираптори змогли розвинути мовний апарат. Звірі значно еволюціонували, стали небезпечніше і кровожерливі. Чи зуміє в це раз палеонтолог зберегти життя і повернутися додому неушкодженим?

Режисер:
Джо Джонстон
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
двоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Парк Юрського періоду 3 кадри з фільму Парк Юрського періоду 3 кадри з фільму Парк Юрського періоду 3 кадри з фільму Парк Юрського періоду 3
Парк Юрського періоду 3  дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Парк Юрського періоду 3 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent