UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Гладіатор [Розширена версія]
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гладіатор [Розширена версія]

Gladiator
18 396
4
+3333
8.5
FullHD
Дія фільму розгортається в далекому 180 році нашої ери. Головний герой Максимус одним з кращих генералів Римської Імперії. Під його проводом легіони повалили чимало ворогів, за що він став улюбленцем імператора Марка Аврелія, і той навіть був готовий передати йому свою владу, адже рідний син Коммод, на думку правителя, був недостойний трону. Дізнавшись про це, Коммод вбиває батька, і тим самим бере владу над імперією в свої руки. Максимус відмовляється присягнути новому правителю, і той віддає наказ вбити непокірного генерала. Однак йому вдається втекти, і сильно поранений, в результаті сутички з солдатами, він прямує додому. Добравшись, Максимус виявляє, що його дружину і дітей жорстоко вбили. Ледве живого, його підбирає работоргівець, і скоро продає людині в маєток Проксіма, який займається гладіаторськими боями. Ставши жертвою політичних інтриг, Максимус перетворюється в гладіатора, адже йому більше нічого втрачати, і він зовсім не боїться смерті. Поки герой навіть не підозрює, що в недалекому майбутньому йому доведеться найважливіша сутичка в життя.

Режисер:
Рідлі Скотт
Рік:
Тривалість:
155 хвилин (02:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Гладіатор [Розширена версія]кадри з фільму Гладіатор [Розширена версія]кадри з фільму Гладіатор [Розширена версія]кадри з фільму Гладіатор [Розширена версія]
Гладіатор [Розширена версія] дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Гладіатор [Розширена версія] українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Вадим
    Гість Вадим
    27 травня 2023 10:42
    +4
    Імперська сволота. Надіюся оркостан чекає така ж участь.
  2. Гість Anna
    16 березня 2023 22:41
    +2
    коли дивилась кінець фільму, згадувала наших полеглих хлопців. зараз цей фільм не сприймається як пафосна казка, бо наші військові саме такі зараз, так помирають на полі бою. Один військовий казав що переживав клінічну смерть і йому привиділись його полеглі побратими на чолі з командиром, і той промовив хлопцю "тобі ще рано"
    1. Baal
      Baal
      24 березня 2023 23:33
      -1
      Таке собі порівняння. Римляни як і в реальності, так і у фільмі - загарбники та імперіалісти, зокрема й головний герой. Фільм навіть починаться з нападу на вільні германські землі.
  3. той, що греблі рве
    той, що греблі рве
    12 лютого 2023 22:37
    +3
    Прекраснмй фільм, на одному подисі переглянув. "Сила і честь!"