UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
49 062
0
+476482
8.1
FullHD
Заключний фільм «поттеріани» - «Гаррі Поттер і дари смерті: частина друга». Історія добігає кінця, настає великий бій між темною і світлою стороною чарівного світу. Трійцею друзів знищена половина життєзабезпечуючих предметів Волан Де Морта, використовуючи ікло василіска і меч Ґодрика Ґрифіндора хлопці винищують артефакти.
За допомогою хитрих прийомів і заклять головні герої поступово досягають своєї мети. Одночасно «Той кого не можна називати» збирає військо, що складається з різної нежиті: тролі, перевертні, гобліни і ін.
У вирішальній битві Темний лорд, вбиває Гаррі заклинанням Авада Кедавра, але паличка не підкоряється йому, відтак хлопець дивом вибирається з того світла. У картині захоплююче показано бій між двома арміями. Багато близьких і рідних людей Поттера вбито. У вирішальний момент протистояння двох магів Бузинова паличка підводить Тома Редла, а хлопець не дає йому жодного шансу на виживання.
Через дев'ятнадцять років після основних подій, підлітки перетворилися на дорослих людей і вже відправляють своїх власних дітей в місце, де пережили багато прекрасних і сумних миттєвостей, школу чаклунства - Хогвартс.

Режисер:
Девід Йетс
Рік:
Тривалість:
130 хвилин (02:10)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина другакадри з фільму Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина другакадри з фільму Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина другакадри з фільму Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга
Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії. Частина друга українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent