UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Король Артур: Легенда меча
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Король Артур: Легенда меча

King Arthur: Legend of the Sword
11 964
0
+3337
6.8
FullHD
В основу захоплюючого фільму лягли знамениті легенди про короля Артура, який став справжньою іконою лицарства і шляхетності.
Дії розгортаються навколо зухвалого вуличного хлопця на ім'я Артур, який керує власною бандою, що промишляє на тісних вулицях, розташованих на околиці Лондініуму. Ведучи безтурботне життя і живучи сьогоднішнім днем, наш герой абсолютно не дорожить і не цікавиться своїм істинним походженням, зовсім не підозрюючи, яка велика місія йому уготована долею. Так триває до тих пір, поки Артур з волі випадку не опиняється біля каменя з легендарним мечем Екскалібур. Незважаючи на численні спроби, нікому досі не вдалося дістати меч з каменю, адже за легендою це зможе зробити лише істинний король. На подив натовпу, звичайному вуличному задираці вдається однією рукою витягнути меч. З цього моменту життя нашого героя кардинально змінюється: заволодівши легендарним мечем, Артур незабаром приєднується до сил опору, а також зустрічає загадкову красуню Гвіневру. Об'єднавши навколо себе групу людей, відважний герой кидає виклик тирану Вортігерну, який в минулому жорстоко убив батьків хлопця і узурпував трон.

Режисер:
Ґай Річі
Рік:
Тривалість:
126 хвилин (02:06)
Звук:
Postmodern | Професійний дубльований
кадри з фільму Король Артур: Легенда мечакадри з фільму Король Артур: Легенда мечакадри з фільму Король Артур: Легенда мечакадри з фільму Король Артур: Легенда меча
Король Артур: Легенда меча дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Король Артур: Легенда меча українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent