UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мільйонер із нетрів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мільйонер із нетрів

Slumdog Millionaire
6 695
1
+1010
8.0
FullHD
Фільм «Мільйонер із нетрів» дуже оптимістичний, добрий і яскравий, після перегляду картини ще довго хочеться посміхатися, переглядати його можна до нескінченності. Початок фільму застає головного героя на ім'я Джамал Малик в найбільш напружений момент його життя. Від перемоги в передачі «Хто хоче стати мільйонером?» і величезної суми виграшу героя відділяє лише одне останнє запитання ... Раптом гру припиняють, Джамала відправляють під арешт. Звідки такий юний хлопчина, який все життя провів на вулиці, міг знати відповіді на всі питання, які приготував для нього ведучий? Може бути він шахрай? З якою метою він потрапив на передачу, чого дійсно хотів? Чи вийде у нього виграти? З перших же секунд фільм заворожує і не відпускає. Щирість головного героя зачаровує, його неймовірне прагнення до своєї мрії надихає і захоплює. Цікаво побачити і іншу сторону Індії з релігійними конфліктами, жахливою бідністю і корупцією, на тлі яких розквітає найпрекрасніше на світі почуття. Відмінна постановка, чудовий продуманий сюжет, атмосфера фільму, прекрасний саундтрек. Фільм дійсно хороший, дуже хороший.

Режисер:
Денні Бойл
Рік:
Тривалість:
120 хвилин (02:00)
Звук:
професійний дубльований | 1+1
кадри з фільму Мільйонер із нетрівкадри з фільму Мільйонер із нетрівкадри з фільму Мільйонер із нетрівкадри з фільму Мільйонер із нетрів
Мільйонер із нетрів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мільйонер із нетрів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Каріна
    Каріна
    8 листопада 2021 00:15
    0
    Улюблений фільм з дитинства relaxed