UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Французький жиголо
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Французький жиголо

Just a Gigolo
8 868
1
+77
5.4
FullHD
Головним героєм французького комедійного фільму «Французький жиголо» виявляється Алекс. Незважаючи на те, що після закінчення навчання його батько наполягав на тому, щоб він почав заробляти собі на життя і пропонував допомогу у влаштуванні на роботу, Алекс відмовився. Розчарувавши батька і зрозумівши, що працювати важко і утомливо, головний герой почав продумувати план, який би допоміг йому жити безтурботним життям, не напружуючись. І таке рішення дійсно знайшлося. Освоївши мистецтво зваблювання жінок, а також привівши свій зовнішній вигляд в порядок, Алекс став справжнім мачо. Чарівність допомогла йому знайти багату і немолоду жінку, яка взяла його під свою опіку, повністю забезпечивши всім необхідним.

Зараз вже пройшло більше 25-и років. І заможна дама більше не збирається терпіти Алекса. З цієї причини вона виганяє його з дому, промінявши на нового хлопця, повного сил і амбіцій. Алекс опиняється на вулиці. Хоч він і звертається за допомогою до своєї сестри, головний герой збирається повернутися до розкішного життя.

Дивіться французький комедійний фільм «Красунчик зі стажем» на нашому сайті онлайн, і ви дізнаєтеся, чи зможе головний герой знову повернутися в гру і знайти собі багату супутницю.

Режисер:
Олів'є Барру
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 34 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Французький жиголокадри з фільму Французький жиголокадри з фільму Французький жиголокадри з фільму Французький жиголо
Французький жиголо дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Французький жиголо українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Мария
    Мария
    30 грудня 2019 14:06
    +2
    такой добрый фильм, понравился)