UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Навколо світу за 80 днів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Навколо світу за 80 днів

Around the World in 80 Days
9 653
0
+1315
5.8
FullHD
Ефектна і захоплююча екранізація усіма улюбленої однойменної книги Жуля Верна. Привабливий Стів Куган в ролі ексцентричного Філеаса Фогга і сміховинний Джекі Чан в ролі його помічника Паспарту. Вічна класика заграла новими фарбами в цій якісній і дотепній екранізації. Харизматичний лондонський винахідник Філеас Фогг розкрив багато таємниць польотів, електрики і багато інших, але наукове співтовариство не приймає його, вважаючи божевільним. Тоді Фогг вирішує довести всім і кожному, чого він насправді вартує. За планом він повинен обігнути всю земну кулю всього за 80 днів. У цьому непростому завданні Фоггу допомагає його вірний помічник Паспарту і спрагла гострих відчуттів, французька художниця Монік. Разом героям належить пуститися в запаморочливу подорож, подолати масу небезпек, зустріти друзів і ворогів, і в кінцевому рахунку зробити все, щоб досягти своєї мети. Усім шанувальникам комедійних бойовиків і зірки східних єдиноборств Джекі Чана рекомендуємо дивитися онлайн «Навколо світу за 80 днів».

Режисер:
Френк Корачі
Рік:
Тривалість:
2 год 0 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Навколо світу за 80 днівкадри з фільму Навколо світу за 80 днівкадри з фільму Навколо світу за 80 днівкадри з фільму Навколо світу за 80 днів
Навколо світу за 80 днів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Навколо світу за 80 днів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent