UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Зворотній відлік
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Зворотній відлік

Countdown
9 430
0
+88
5.3
FullHD
Молода медсестра Квінн з цікавості викачує на телефон новий додаток, який пророкує дату смерті користувачів, і дізнається, що їй залишилося жити всього три дні. Тепер дівчині належить врятуватися від таємничої примарної фігури, поки її час не закінчився.

Під час вечірки група студентів випадково знаходить новий додаток, який обіцяє передбачити дату смерті всіх, хто його встановить. Перші сміливці, які вирішили кинути виклик долі, з'ясовують, що помруть в найближчі кілька годин, і всіляко намагаються запобігти неминучому. Один з них виявляється в лікарні і розповідає про страшний календар смерті новій медсестрі. Молода Квінн Харріс спочатку не сприймає слова переляканого студента всерйоз, але її цікавість бере верх над обережністю, і вона викачує загадковий додаток на свій телефон. Квінн отримує лякаючий вирок: вона помре всього через пару днів. Дівчина панікує і намагається видалити додаток, але їй це не вдається, і вона розуміє, що зворотній відлік в грі на виживання вже почався ...
Чи зможе Квінн випередити і перехитрити саму смерть? Запрошуємо всіх любителів захоплюючих хоррор-фільмів подивитися «Зворотній відлік» в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Justin Dec
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Зворотній відліккадри з фільму Зворотній відліккадри з фільму Зворотній відліккадри з фільму Зворотній відлік
Зворотній відлік дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Зворотній відлік українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent