UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ідеальна брехня
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ідеальна брехня

The Good Liar
5 757
1
+66
6.5
FullHD
Літній англійський шахрай Рой Кортні хоче завоювати серце забезпеченої вдови Бетті Макліш, щоб згодом дістатися до її багатства. Проста і прибуткова справа перетворюється для Роя в небезпечну і заплутану гру, коли виявляється, що у його жертви є свої таємниці і приховані мотиви.

Рой Кортні (Ієн Маккеллен) - шахрай передпенсійного віку, який сподівається заробити легкі гроші, пограбувавши свою нову подругу. Рой зустрічає самотню багачку Бетті (Гелен Мірррен) на сайті знайомств і відразу намагається зачарувати жінку, щоб втертися до неї в довіру і отримати доступ до її фінансів. План шахрая з легкістю просувається вперед, і Бетті швидко запрошує Кортні в свій розкішний будинок і знайомить зі онуком. Жінка не приховує від коханого, що вона важко хвора, і, коли вирішальний момент пограбування нарешті настає, Рой розуміє, що занадто прив'язався до елегантної Бетті ...
Досвідчений злочинець і припустити не може, що всьому його плану загрожує небезпека, адже довірлива Бетті не така проста, як здається. Які секрети приховує інтелігентна викладачка Оксфорда? Чи зможе Кортні здійснити задумане, або йому доведеться залишитися ні з чим? Запрошуємо вас подивитися захоплюючу кримінальну драму з чудовим акторським складом в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Біл Кондон
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 49 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Ідеальна брехнякадри з фільму Ідеальна брехнякадри з фільму Ідеальна брехнякадри з фільму Ідеальна брехня
Ідеальна брехня дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ідеальна брехня українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Сергій
    Гість Сергій
    23 вересня 2022 22:47
    0
    Чудовий фільм!!! Розв"язка, настільки неочікуванна, Що попередні півтори години фільму - просто розчіняються...