UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Красуня і чудовисько
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Красуня і чудовисько

Beauty and the Beast
16 056
0
+134134
7.1
FullHD
Чудовий рімейк однойменного мультиплікаційного фільму, що розповідає про чарівну історію кохання прекрасної дівчини і жахливого чудовиська, яку написала французька письменниця Жанна-Марі Лепренс де Бомон.
Розгнівана Чарівниця, вирішивши жорстоко провчити егоїстичного, самозакоханого і безсердечного принца Адама, перетворює прекрасного юнака в моторошне чудовисько, наклавши при цьому на мешканців замку, які попалися під гарячу руку, могутнє закляття, що перетворило нещасних в різні предмети інтер'єру. І тепер, щоб зняти жахливі чари, зарозумілому юнакові необхідно не тільки навчитися хорошим манерам, а й зустріти справжню взаємну любов. Але зробити все це нашому герою потрібно до того моменту, як з чарівної троянди, залишеної чарівницею, впаде остання пелюстка, інакше хлопець на все життя залишиться в образі монстра.
Чарівна красуня Белль живе разом з батьком Морісом, дивакуватим винахідником, в невеликому провінційному містечку. Одного разу, відправившись на ярмарок щоб продемонструвати свій черговий винахід, Моріс збивається зі шляху і випадково виявляється в проклятому замку, де він потрапляє в лапи чудовиська. Схвильована відсутністю батька, Белль відправляється на його пошуки і незабаром опиняється в зачарованому замку, де дівчина пропонує похмурому господареві стати його полонянкою в обмін на свободу батька.

Режисер:
Біл Кондон
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 9 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовиськокадри з фільму Красуня і чудовисько
Красуня і чудовисько дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Красуня і чудовисько українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent