UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Слагтерра
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Слагтерра

Slugterra
5 757
0
+1111
6.3
720p
Елай Шейн колись давно втратив свого тата, який значився в рядах відважних захисників чудового підземного світу під назвою Слагтерра. Місто розташовувалося практично в самому центрі планети, і там жили чарівні істоти. Але знайшлися лиходії, яких очолював підступний доктор Блек, що мріяли зруйнувати поселення і прибрати до рук всі збережені там цінності. Тато головного героя бився відчайдушно, але противники його викрали в невідомому напрямку. І ось вже нащадок знаменитого воїна встає на захист справедливості, озброєний футуристичною зброєю і підтримуваний вірними друзями.
У спадщину від батька йому дісталося забавне і веселе створіння на ім'я Берпі, який допомагає Елаю в нерівній боротьбі зі зловмисниками. До того ж, Берпі є єдиною сполучною ланкою між татом і сином, який може дати відповіді на ці запитання.
Захоплюючий фантастичний серіал «Слагтерра» від канадських режисерів і талановитих художників дозволить всім глядачам відправитися в захоплюючу подорож до самого центру Землі, під час якої можна буде насолодитися дивовижними битвами героїв і лиходіїв. Пізнайте на собі всю міць чарівного зброї і відшукайте батька Елая в потаємних куточках магічного світу!

Режисер:
Johnny Darrell, Andrew Duncan, Себастьян Бродін
Країна:
Рік:
Звук:
багатоголосий закадровий
Статус:
3 сезон 14 серія
кадри з фільму Слагтерра
Слагтерра дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал мультсеріал Слагтерра 3 сезон 14 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent