UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Омен: Переродження
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Омен: Переродження

The Prodigy
1 500
0
00
5.8
FullHD
Мати вундеркінда Сара з роками зауважує зловісні зміни в поведінці сина і його жорстокі нахили. Прихильник теорії реінкарнації переконує Сару, що хлопчиком управляє душа іншої людини. Номінантка на «Золотий глобус» і «Еммі» Тейлор Шилінг виконує головну роль в містичному трилері «Омен: Переродження» режисера Ніколаса МакКарті. У фільмі також знімалися Джексон Роберт Скотт, Колм Фіорі, Бріттані Аллен та інші. Восьмирічний Майлз Блюм завжди відрізнявся від інших дітей. Довгоочікувана і єдина дитина в сім'ї, він не перестає дивувати своїх батьків Сару і Джона. Майлз народився з очима різного кольору, рано почав говорити, рідко плакав і швидко засвоював все нове. Але з роками гордість матері переростає в занепокоєння: у вундеркінда виникають проблеми в спілкуванні з однолітками і проявляються лякаючі нахили. Майлз жорстоко поводиться з нянею і однокласницею, а уві сні говорить страшні речі на рідкісному угорському діалекті. Сарі доводиться повірити в єдино можливе пояснення того, що відбувається її син став інструментом для реінкарнації більш сильної і небезпечної людини. Усередині Майлза йде боротьба між душею восьмирічного хлопчика і душею вбивці. Містичний фільм жахів «Омен: Переродження» можна подивитися в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Ніколас МакКарті
Жанр:
Рік:
Тривалість:
1 год 32 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Омен: Переродженнякадри з фільму Омен: Переродженнякадри з фільму Омен: Переродженнякадри з фільму Омен: Переродження
Омен: Переродження дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Омен: Переродження українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent