UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Фантастична четвірка
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Фантастична четвірка

Fantastic Four
3 900
0
+68
4.3
FullHD
Гостросюжетна супергеройська картина «Фантастична четвірка» знята за мотивами коміксів американського видавництва Marvel Comics, і є перезапуском однойменних фільмів, що вийшли в 1994 і 2005 роках.
Рід Річардс - геніальний молодий вчений. Одного разу його запрошують очолити команду видатних умів Америки, які працюють над створенням унікального винаходу, який дозволить людям подорожувати в інші виміри. Зрештою, витративши багато сил і мільйони доларів, їм все ж вдається втілити задумане в реальність. Бажаючи скоріше побачити, що є за межею нашого світу, компанія на яку працювали вчені, вирішує зробити першу подорож в альтернативний всесвіт, для чого набирає команду сміливців. Вирушаючи туди, герої навіть уявити собі не могли, з чим вони зіткнуться. Однак, незважаючи на всі труднощі, їм все ж вдається повернутися назад. Ось тільки такими як раніше вони вже ніколи не будуть тому, що по той бік кожен з них отримав неймовірні здібності.

Режисер:
Джош Тренк
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 40 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Фантастична четвіркакадри з фільму Фантастична четвіркакадри з фільму Фантастична четвіркакадри з фільму Фантастична четвірка
Фантастична четвірка дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Фантастична четвірка українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent