UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Щасливого Різдва
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Щасливого Різдва

Last Christmas
10 718
0
+2127
6.5
FullHD
Кейт працює в різдвяному магазині, зловживає алкоголем, не має постійного дому та страждає від самотності. Все змінюється після зустрічі з Томом, який здається їй чоловіком мрії.

Кейт, вона ж Катаріна, колись жила в Югославії, звідки з батьками втекла в Лондон. Тут дівчина мріяла стати відомою співачкою, але кар'єра не склалася. Тепер вона працює ельфом в цілорічному магазині різдвяних товарів, бігає на невдалі прослуховування, напивається в барах і спить з різними чоловіками. У Кейт навіть немає свого будинку, так як сусідка не витримала її поведінки і вигнала. Дівчині доводиться повернутися до батьків, де не дає спокою гіпертурботлива мама. Більш того, недавно героїня перенесла операцію з пересадки серця, але зовсім не стежить за своїм здоров'ям. Одного разу за вікном магазину Кейт бачить дивного хлопця на ім'я Том. Він їздить на велосипеді, не користується мобільним телефоном, працює волонтером в притулку для бездомних і часто безслідно зникає. Знайомство з Томом призводить Кейт до позитивних змін. Здається, тепер у неї є сили стати співачкою, зав'язати зі шкідливими звичками, налагодити відносини з сім'єю і перестати себе ненавидіти. Чи станеться з дівчиною різдвяне диво?

Режисер:
Пол Фіґ
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Щасливого Різдвакадри з фільму Щасливого Різдвакадри з фільму Щасливого Різдвакадри з фільму Щасливого Різдва
Щасливого Різдва дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Щасливого Різдва українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent