UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Маленькі жінки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Маленькі жінки

Little Women
31 212
5
+262276
8.0
FullHD
Сестри Марч разом зі своєю матір'ю живуть в невеликому приміському особняку. Поки батько дівчаток бореться в Громадянській війні, фінансове становище сім'ї досить плачевне. Незважаючи на бідність, в сімействі Марч панує мир і гармонія: дівчатка виховані в атмосфері любові і чесноти, тому цінують людські відносини набагато більше будь-яких матеріальних благ. Мег Марч - старша з сестер. Обдарована в області акторської майстерності, вона мріє про красиве, забезпечене життя, але несподівана закоханість змушує її переглянути свої пріоритети. Джо - активна і енергійна дівчина, яка найбільше на світі любить придумувати історії і сподівається стати письменницею. Цікава і приземлена Емі має явні схильності до малювання, але не впевнена, що у неї достатньо таланту, щоб стати художницею. Молодша з сестер на ім'я Бет - улюблениця інших дівчаток, яка захоплюється музикою і завжди намагається підтримувати мир в домі. Дорослішання змушує сестер по-іншому подивитися на звичний для них світ. Чи зможуть вони знайти своє місце в житті? Чи вдасться їм здійснити їх амбітні мрії? Запрошуємо вас подивитися зворушливий і надихаючий фільм «Маленькі жінки» в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Ґрета Ґервіґ
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 15 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Маленькі жінкикадри з фільму Маленькі жінкикадри з фільму Маленькі жінкикадри з фільму Маленькі жінки
Маленькі жінки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Маленькі жінки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Катерина Соболевська
    15 березня 2023 19:35
    +5
    Фільм просто заворожує.
    Сюжетна лінія розкриває кожну маленьку жінку з її талантами з її почуттями. Автор ніби хотів показати, які б ми різні не були, кожна з нас розкривається до кінця лише тоді коли нами володіють почуття кохання.
    Дякую за прекрасну гру акторів за їх щирість та невимушеністть.
    Фільм зробить ваш вечір більш романтичним та сповненим ніжності)))
  2. Такуї
    5 листопада 2022 17:17
    +5
    Фільм класний мені сподобалося, підтриму.
  3. Надія
    29 липня 2022 13:16
    +8
    А мені сподобався, легкий захоплює, костюми, декорації, все так просто і вау водночас) на 1раз, аое вартий уваги. А під час війни дуже відволікає, не навантажує))
  4. Ольга
    16 квітня 2022 01:48
    -18
    Сюжет спочатку захоплює.
    Однак, вже з другої половини нудьга.
    Той варіант, коли ти відразу знаєш як все закінчиться.
    Творці фільму перемудрували. Головна героїня сподобалася менше всіх. Не рекомендую до перегляду, якщо ви шукаєте хоча б трішки загадковий сюжет. Все надто на поверхні.
    1. Гість
      Гість
      19 листопада 2022 01:06
      +19
      Фільм на основі твору Луїзи Мей Олкотт. Там нема "головної героїні", всі сестри однаково важливі - така структура твору. Який ще загадковий сюжет, якщо це - не детектив? :)) Цей твір - класика i писали його для молоді, з духом сучасної ДЛЯ АВТОРКИ епохи, не для розпещених графікою та "стрілялками" публіки. Хоча б читайте, що будете дивитися, бо ганьба, а не коментарі у Вас виходять. "Не рекомендую", пфф)))